16 Şubat 2014 Pazar

Canlı Dinle. CSN Uluslararası

Gerçek müzik tutkunları sürekli yeni müzik dinlemek içinyeni bir yol arıyoruz . Internet yeni müzik bulma ve paylaşımı için mükemmel bir kaynaktır . Online müzik dinlemek için nasıl bilmiyorum olanlar herkes zevk için müzik canlı akışı olduğubirçok yerde birini kontrol etmelisiniz . Birçok insan, çünkü daha sonraki bir zamanda onu dinlemek için sevdikleri gösterileri kaydetmek içinyeteneği akarsu radyoyönlülüğü seviyorum . Onların gösterisiprogramı indirmek için bir web sitesi ya da erişilebilir başka seçeneği ile kayıtlar sağlar sürece canlı radyo , bir birey sonra gösterileri dinlemek için izin vermez .

Müzik gösterileri canlı gidin . Canlı müzik inanılmaz ve gerçekten seviyorumbantları desteklemek için mükemmel bir yoldur. Sen setleri sırasındagrup ile karşılamak ve onlar gerçekten kim için bir fikir almak içinfırsat olabilir . Gruplarülke çapında seyahat , ve hattadünya , farklı mekanlarda oynamak , böylece canlı konser aksi halde görmek için kazanılmış olmayabilir müzik deneyimi için harika bir yoldur . Bilgisayarınıza , telefonunuza ve / veya aşağıdalinkleri aracılığı ile diğer mobil cihazda Radyo Hofstra Üniversitesi dinleyin. Radyo Hofstra Üniversitesi canlı webcast için ayarlamak için aşağıdaki linke tıklayınız !

Güney - doğu güney - orta Michigan bölgede yerel iş restoranlar bulunuyor ve fırsatlar vermek büyük dinleyin . Eğer herhangi bir şekil rock müziği sever veya formu iseniz size % 100 ücretsiz hiçbir yükümlülük veya reklam için dinleyebilirsiniz çünkü gevşek bir şey yok ! Sadece güney doğu Michigan ancakAy'a ve ötesine yayın . Biz yerel olarak sahip olunan ve işletilen hava personel dostu büyük rock müzik , canlı sohbet , bizim radyo istasyonunu kontrol etmenizi öneririz. Ben ücretsiz müzik dinleyebilirsiniz iyi Kaya Radyo WJYM - DB bilendir kolaydır, ancak online dinleme hakkında gitmek için nasıltemel adımları bilmek önemlidir .

Geleneksel telsiz sistemleri ile karşılaştırıldığında,online radyo uygulaması daha iyi kullanılabilirlik ve resepsiyon sahiptir . Internet bağlantısı olan her yerde kullanıcıların kolayca müzik yayını yapabilir . Online radyo streaming ve kesintisiz müzik hemen hemen her yerde , izlenebilir için hiçbir coğrafi sınırları vardır . Bu kötü hava koşullarında akış istasyonları güçlüklerle karşılaştıkları geleneksel radyo frekansları üzerinden bir artı noktası olmaktadır . Eğer iPhone veya iPod Touch veya iPhone veya iPod TouchiTunes mağazasından veyaApp Store giderek alabilirsiniz . Daha fazla bilgi

Eğer öncelikle bu müzik türüne alışması gibi , zaman içinde , yavaş yavaş bunu dinlemek ve alacak ne zaman anlayamayacaksınız birçok sanatçı vardır, bir kez dinlemek içinzaman aldımüzik olduğunu göreceksiniz Bu gerçekten önemli ve yüceltilir gerekenmüzik berbat ( her zamanki gibi boktan radyo müzik , TV müzik videoları , vb ) ve . Hayır , senoyuncu penceresini kullanmak zorunda değilsiniz . Eğer farklı bir oyuncu bizim dere dinlemek isterseniz size seçtiğiniz medya oynatıcı içine aşağıda listelenenbağlantılardan birini yapıştırabilirsiniz .

Her platform tüketicilerin yeteneğine sahip kullanıcı dostu bir arayüz sunuyor canlı izle St Louis Public Radio üç kanal - 90.7 KWMU - 1 ,Ağ Geçidi KWMU - 2 ve Klasik KWMU -3 . Bir araba stereoyardımcı girişine bir akıllı telefon bağlayarak , Klasik KWMU - 3 veAğ Geçidi KWMU - 2 taraftar HD radyo olmadan bir arabanın içinde bizim kanalları dinlemek mümkün olacak . Radyo ağı içinde garantili bir şey tekraraynı olmayacak olmasıdır . Yani , tüm yaşlı yaş aralığındaki insanlar hadi bize katılın veeğilim ve dinlemek istediğinizradyo almanınyeni yolu girmektedirler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder