16 Şubat 2014 Pazar

Web Radio Player

İnternet birbirine bağlı bilgisayar ağları küresel bir sistem olarak İngiltere'de otururken , sen , bir Amerikan radyo istasyonuna ücretsiz dinleyebilirsiniz ve Afrika'da iken bir Hint göstermek için yaşar. Medya Tüketim anket Amerika'da internet kullanıcılarının % 32'si 5.8 saat haftada ortalamae - radyo dinlemek olduğunu ortaya koydu . Böylece, Internet radyogelişine , kültürler arasındaki fiziksel mesafeler eritilir . Eğer kablosuz kanallarında çalınan müzikkalitesinden memnun değilseniz , onlarla online dinleyebilirsiniz .

Teknolojilerininilerlemesi ile radyo yeni bir form bizim için kullanılabilir. Genellikle Ayrıca canlı radyo olarak adlandırılır çevrimiçi radyo. Radyonun bu formutelekomünikasyon teknolojilerinde yapılanilerlemenin bir sonucudur . Ayrıca, evinizde veya ofis PChoparlörlerinden dinledi olabilir internet radyo dinlemek için herhangi bir ayrı cihaz satın gerekmez . Şimdi de geliştirir ve iş yapmak için kapasitesini artırır PC'nizindiğer tarafında çalışırken azılı şakalar , bilgilendirici haber , melodik şarkılar ve daha fazla zevk edebiliyoruz .

Birçokradyo yavaş yavaş diğer medyaşafak ile yok olacağını sahte olsa da ,radyoson birkaç on yıldırteknolojik yeniliklere iyi hazırlanmış olan ve şimdi , eğlence ve haber radyosu online milyonlarca insan tarafından kullanılanpopüler hizmetler . Dijital dünya yıldırım hızıyla ilerlemeye devam ettikçe , daha önce bir web sayfası charmed asla hizmetleriinternete daha önyargı hale gelmektedir . Bu hizmet üzerinderadyo, radyo haber , müzik vetelevizyon doğmadan uzun zaman önce çok popüler eğlencebaş kaynağıdır .

Kimin iletim çok çok sık kesintiye uğrar ve müzik yayını ve eğlence düşük kalitede gösterir radyo istasyonları yorgun aldık ? Eğer yeni sanatçılar keşfetmek için ,yüksek kalite standartlarında , farklı müzik türlerinien iyi şarkıları dinlemek için ve müzikal kültürünü zenginleştirmek mümkün istiyorsun? Budurumda , online emisoras Dominicanas bir denemeye tavsiye edilir . Günümüzde , çok sayıda radyo istasyonu ücretsiz müzik hizmeti sunmak ve dün ve bugün kaliteli müziğin etkileyici bir seçim ile dinleyicilerine hoş geldiniz .

Web tabanlı radyo istasyonu bir çok maliyet etkin bir şekilde kendi podcast oluşturabilirsiniz. Teknik gereklilik zorlu amaaltyapı bilge olamaz. Ve artık bir gün onlar çoğunlukla kendi sitesinde podcast ev sahipliği yapıyor . Seninternet radyo istasyonu giriş vepodcast tuttuyer bulmak gerekir gerekir ve bunun için abone olmanız gerekir. Eğer kişisel bilgisayarınızda oynamak istiyorsanız iTune veya uyumlu başka bir yazılım yüklemeniz gerekebilir . Geniş listeleri orada mevcuttur vefavori seçmek gerekir . Yazar hakkında

Birisinin çevrimiçiradyo dinlemek istiyorsa tabii ki , onlar sadece kendi favori radyo istasyonu içinweb sitesine gidebilirsiniz . Bu gün , hemen hemen her radyo istasyonu gösterileri gerçek zamanlı olarakinternet üzerinden canlı akışları . Kullanıcılar , müzik dinlemek sanatçılar hakkında bilgi almak ve hatta online isteklerini yapabilirsiniz . Sadece IHeartRadio Eğer YHGS gibi favori canlı radyo istasyonlarını dinleyebilir veya tüm bir özgür app 18 milyon şarkı , bir katalog , kendi ticari-ücretsiz özel istasyonları oluşturmanızı sağlar . 10 am - witf Haberler ve Bilgilerle witf ' nin Radyo Akıllı Talk canlı akışı dinleyin , hafta içi 9 am

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder