16 Şubat 2014 Pazar

Popülerlik ve İnternet Radyosu Faydaları

Radyo günlük kullanım için takılabilir ve güç ne sebeple olursa olsun dışarı olduğunda duyurular ve daha hava uyarıları duymak böylece sonra ,yedek piller devralacak . Eğer online haber radyo veya internet müzik radyo istasyonu arıyorsanız olsun ,internet üzerinden radyo fırtınasiber alıyor muhteşem bir yeniliktir . Kolay erişim , ifade özgürlüğünü sunan ve onun yararları ile daha fazla , buinternet radyo günümüz toplumunda herhangi diğer medya formları daha ve daha popüler hale geliyor neden görmek kolaydır .

Sen sadece sendikasyon çeşit kullanarak cihazınızdaki akışı almak için bir podcast abone olmanız gerekir . Bu kadar bloga abone olmak için kullanılan gibi gibiweb tabanlı radyoda arama ve dinlemek gerekmez . Podcast distribütör talimatlar ileinternet üzerinden sizeveri gönderme olacak , bu yüzdeninternet tabanlı radyoNevada Public Radio sevdiğiniz dizi müzikleri öğrenmek için ayırdığınız her zaman değil - Radyo Okuma Servisi bir 24 - saat-bir - yerel ve ulusal gazeteler , dergi ve güney Nevada baskı engelli sakinleri için kitapların geniş bir okuma sağlayan günlük yayın hizmeti .

Bu yeni ve geliştirilmiş streaming medya servisi PC, MAC ve Linux kullanıcıları destekler ! Tam bu buhar zevk mümkün olduğundan emin olmak için, bilgisayarınızdason ücretsiz ve bilgisayar güvenli Flash Player 11 olduğundan emin olun . Artık favori internet istasyonuna erişmek için bilgisayarınıza yakın olması gerekir , ne de hatta bilgisayarınızın açık olması gerekiyor . Tüm ihtiyacınız olan bir geniş bant internet bağlantısı ve kablolu veya kablosuz yönlendirici. Örneğin,Sangean WFR - 1 Tablo - Top WiFi Internet Internet Radyo dinleme için birçok seçenek sunuyor .

Sorun akarsu yaşıyorsunuz? İlk olarak,gerekli yazılıma sahip olduğunuzdan emin olun . WFUV Media Player Adobe Flash ve JavaScript Bizim MP3 akarsuları akışları Ayrıca bir güvenlik duvarı yok olduğundan emin olmak için kontrol etmelisiniz Windows Media Player gerektirir iTunes , Winamp , ya da VLC Player Bizim Windows Media gibi , uyumlu bir oyuncu gerektiren etkin gerektirir bizim akışları erişimi engelliyor. Hala sorunlar yaşıyorsanız , bizim Akış Yardım Formu doldurun ve biz denemek ve size yardımcı olacak. MUSE ( Müzisyenler BirleşikOrtamı Sürdürmek ) yaşamınçeşitliliği için dışarı şarkı müzisyenlerçeşitliliğini tanımak için bu iki web radyo istasyonları kurmak .

Philly Soul RadyoLegacy Philadelphiaefsanevi YHGS üzerinde özel bir odaklanma ile , Siyah radyomirasını inceliyor . Philadelphia Siyah radyohikaye aslında Sivil Haklar veAfro - Amerikan toplumda ilerleme veradyo ortason yüzyılda değişti nasıl keşfedilmemiş gitmiş olurdu bir müzik,hikaye . Belgesel özel Philadelphia ( TSOP ) müzik yapımcısı ve Rock and Roll Hall Famer Kenny Gamble efsanevi Sound tarafından barındırılmaktadır . Bu sık sık sisi kullanın ve ben çok arkadaşım radyo sevenler için tavsiye yaklaşık beş uygulamalar biridir !

Tuning,radyo sürüklenmesiz PLL ( faz kilidi döngüsü ) teknolojisi ve kolay okunan mavi aydınlatmalı LCD kullanır . Siz uygun bir , 10 - uyarı bellek almak ve ekleyebilir, düzenleyebilir ve herhangi bir zamanda istenmeyen uyarıları kaldırabilirsiniz . Radyoverilen AC güç adaptörü veya dört adet AA pil ( dahil değildir ) kullanır. Online Klasik WETA 90.9 FM ve VivaLaVoce Dinleme Hiçbir üçüncü parti yazılım gereklidir yeni özel bir oyuncu penceresi ile kolay olmamıştı ve size yapıyor olabilir başka bir şey aksatmadan gün boyuarka planda açık bırakabilirsiniz .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder