19 Şubat 2014 Çarşamba

Yalnız İnternet Radyo Tuner

Her şey yüklenir ve radyo açıldıktan sonra aboneliğinizi kurmak gerekir . Hızlı ve kolay yolu tambilgiye ihtiyaç girebilirsiniz online olarak bunu yapmak için ve beklemeye beklemek zorunda kalmazsınız ! Bu makalede, birkaç dinleyici almak ve herkesin İnternet Radyo ve Audio Streaming dünyasında var bildirmek için yardımcı olacaktır . Altı HDMI girişi sayesinde ,AVR - 1912 rota birden fazla yüksek çözünürlüklü cihazlar gibi oyun konsolları ve Blu - ray TV'nize oyuncu- için izin verir . Ayrıca kablo karmaşasını azaltan , tek bir HDMI kablo ile TV'nize cihazların tüm bağlanmasını sağlar .
Merhaba arkadaşlar ben bir kaynaktanCMP.apk indirilen ve / sistem / app içine almak başardı . Şimdisorun benim müzik çalarFM radyo görebilirsiniz ama ben FM Radyo çalıştırırsanız ben herhangi bir ses alamadım vebenim kulaklık gerekir herhangi bir prize takılı olmasına rağmenkulaklık simgesi silik olduğu da çalışmıyor düğmeleri aramak diğer sistem dosyalarını izinleri verilmelidir ? ? Bir dükkan WAY MAX üyesi olarak, birçok Sears ve kmart öğe artı milyonlarca daha fazla BEDAVA standart kargo BEDAVA 2 - gün kargo olsun. ALIŞVERİŞ SİZİN WAY MAX için uygun ürünler bu logoya sahip
Biz onun 1/4-inç girişine kulaklık seti takılı ve her iki büyük sesi teslimGrace Tuner onboard dijital -analog çevirici ( DAC ) , hakkında hiçbir şikayetleri var bizim Panasonic SA olarak analog çıkış bağlıyken - HE100 A / V alıcısı. Eğer daha yüksek bir uç , motorunuzu DAC varsa ,kutu koaksiyel ve TOSLink dijital çıkışları ile donatılmış. Always- On Radio arazi üzerinde olmasını istediğiniz bir olması gerekir ikinci bir hayat nesnedir. Her zaman müzik servisi üzerinde bellek , arama , ve tek bir medya denetleyicisi bulmak zor seçimi özelliklerinin kolaylığı ekleyereksonraki seviyeye ikinci bir yaşam müzik alır .
Eğer temiz bir görünüm ve daha iyi ses yaparak yüklemesini yükseltmek için kullanabileceğiniz birçok başka ürünler de var . Aşağıda uydu Canlı Radyocanlı radyo dışında daha fazla yardımcı olmak için çeşitli ürünler bulunmaktadır. Muhtemelen sizin arabadan zaman dinlemeyi durdurmak için ne kadar zor olabilir bulmak için gelmiş SiriusXM dinlemek için araç ve çok büyük istasyonları ile yüklü . Neyse ki zorunda değilsiniz bu yüzden aracınızın ötesinde SiriusXM dinleme deneyimi genişletmek için birçok seçenek vardır .
Eğer MP3 çalar veya iPhone müzik varsa , iPod , siz de o kadar kancadahil girişini kullanmak mümkün . Benim iPhone , ben giderken belirli bir radyo istasyonunun akışı gibi bir uygulama var , bu yüzden ben bu alıcı ile bunu yapmak mümkün olacağını görünce , ben oldukça heyecanlıydı ! Neden bu derece ? Bu bizimürünün kendisi hakkında görüş , kullanımı , aşınma ve yıpranma , fiyat ve nasıl (evde ya dayolda ) bizim ailenin hayatımıza sığar kapalı merkezli bir star rating ( 1-5 ) 'dir .
Bu dinleme A / B testleri WFMT canlı bir hafta sonu oda müziği resital sırasında yapılmıştır . Üst dize ses ( keman ve viyola ) ve " doğallık " açısından ,internet akışı biraz daha az " çelik " ve daha " canlı "FM yayını daha geliyordu . Sandalye gıcırtılar ve seyirci sesleriinternet akışı net idi . Internet akışı dahanispeten bulanık FM ses daha bir kilise ortamda bir canlı performans gibi geliyordu . BelkiMarantz 10B (internet radyo 80 $ " Grace Internet Radio " dir ) ve" Tukey " sesineaşağı sesi özellik olabilir ?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder