16 Şubat 2014 Pazar

Online Radyo ile Dünya Seyahat

Son zamanlarda yayımlanan ne albümleri görmek için yerel müzik mağazası uğrayın , ya da en iyi 10 satılanlar listesinde ne albümleri. Onlar sana tavsiye verebilecek bir şey varsamüzik mağazasındapersonel isteyin . Bu insanlar yeni albümleri ile sıralama günlerini geçirmek , böylecedoğru yönde işaret etmek gerekir . Birçok kişi şu anda MP3 satın yana , CD'ler oldukça ucuzdur . Sen iyi bir fiyata birkaç CD ilemüzik mağazası çıkmak gerekir .

Bu state-of - the-art ödüllü yazılımı ile bilgisayarınızı koruyun. Aktif izleme , güvenlik koruması , engelleyici, spyware ve adware koruması , anti-virüs uyarısı / tarayıcı / koruma ve Internet kimlik güvenliği açılır ile . Bonus Yazılım üzerinde 179,00 $ ÜCRETSİZ sizindir! Malzemeleri onlar gitti önce yani kaçırmayın sınırlıdır . Hava radyolardan neredeyse tüm webradio istasyonları ayırten akıllı özelliklerinden biri de size rahat şarkıların büyük bir çeşitlilik dinlemekonforu sunuyor olmasıdır . Ya da daha doğrusu oyun üzerine tıkladıktan sonra - bu Radyoweb sitesini ziyaret ederken , size ulaşmasıan oynamaya başlamak tango şarkıları çeşitli tarafından kabul edilecektir .

Teknolojilerininilerlemesi ile radyo yeni bir form bizim için kullanılabilir. Genellikle Ayrıca canlı radyo olarak adlandırılır çevrimiçi radyo. Radyonun bu formutelekomünikasyon teknolojilerinde yapılanilerlemenin bir sonucudur . Ayrıca, evinizde veya ofis PChoparlörlerinden dinledi olabilir internet radyo dinlemek için herhangi bir ayrı cihaz satın gerekmez . Şimdi de geliştirir ve iş yapmak için kapasitesini artırır PC'nizindiğer tarafında çalışırken azılı şakalar , bilgilendirici haber , melodik şarkılar ve daha fazla zevk edebiliyoruz .

Ekim ayında başlayacakNCAA basketbol sezonu ile , herkes orada üniversite biniyor nasıl ve onların oyunları nasıl gidiyor bulmak için sabırsızlanıyor . Ne daha iyi bir yolueylemini takip eden ve kolej basketbol Amerika'daen popüler sporlardan biri olması ileradyoda NCAA basketbol canlı dinlemek için ayar daha , bunu NCAA basketbol canlı dinlemek için kolay olduğunu göreceksiniz ve hiçbir olacak onlar March Madness için kafa olarak üniversiteye kabul etmediği için bahane . Tango müziği olmadan yaşayamaz bir şey varsa , o zaman kesinliklesanal istasyonunu Tango Nuevo denemelisiniz .

Müzik gösterileri canlı gidin . Canlı müzik inanılmaz ve gerçekten seviyorumbantları desteklemek için mükemmel bir yoldur. Sen setleri sırasındagrup ile karşılamak ve onlar gerçekten kim için bir fikir almak içinfırsat olabilir . Gruplarülke çapında seyahat , ve hattadünya , farklı mekanlarda oynamak , böylece canlı konser aksi halde görmek için kazanılmış olmayabilir müzik deneyimi için harika bir yoldur . Bilgisayarınıza , telefonunuza ve / veya aşağıdalinkleri aracılığı ile diğer mobil cihazda Radyo Hofstra Üniversitesi dinleyin. Radyo Hofstra Üniversitesi canlı webcast için ayarlamak için aşağıdaki linke tıklayınız !

İnternet teknolojisininyükselişi sonra , canlı radyo istasyonları arasında herhangi bir kesinti olmadan çalışacak . Ancak , daha önce , geleneksel radyo radyo frekansları dalgalanma ve farklı yerlerde farklı kullanılan nedeniyle hangisinyalleri alıcı tarafından ayarlanmış . Şimdi , biz , canlı radyo aracılığıyla tümbilgi almak ve her yerde ücretsiz çevrimiçi radyo istasyonlarını erişebilirsiniz . Önemli duyurular haberlerden , hepimiz , Sadece IHeartRadio Elvis Duran veMorning Show gibi favori canlı radyo istasyonlarını dinleyebilir veya 18 milyon şarkı bir katalogdan kendi ticari - ücretsiz özel istasyonlar oluşturmak sağlayan radyo tarafından bilgilendirme ve eğlenceli her şeyi elde ücretsiz bir app .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder