16 Şubat 2014 Pazar

Dünyada Internet Radyo Dinle Nasıl

Eğer online müzik dinlemek için nasıl anlamaya, durmak istediğiniz asla . Online radyo konuşkan disk jokeyler veya aşırı reklamları birkaç kesintiler ileson müzik dinlemek için harika bir yoldur . Bir dizüstü bilgisayar ya da akıllı telefon ile , müzik severleryolda Internet radyo almak ve nerede olurlarsa olsunlar sevdikleri müzik dinleyebilirsiniz . Ayrıca Online Radyo olarak anılacaktır İnternet Radyo , biz neden ve nasıl radyo dinlemek için çevrimiçinedenlerini tartışmak bu yazıda geleneksel AM / FM radyo, dünya çapında yeni kalça alternatiftir.

Müzik dinleyebilirsiniz başka bir yer Rhapsody olduğunu. Ben Romanya'da yaşıyorum ve benim ülkemde mevcut değildir için , şimdi bunu kullanamaz . Ama benim IP sakladı ve nihayet müzik dinlemek bir aracı kullanılır . Buradasevinç size 128k de bitrated olan tam şarkıları dinleyebilirsiniz olmasıdır . Fena değil . Web sitesi inanılmaz bir koleksiyonu var ve kesinlikle burada aradığınızı bulacaksınız. Altı WKAR dinleme akışları WKAR.org her sayfada mevcuttur . Sağdaki Canlı Dinle Keşfet - dinleme seçenekleri ve programları bağlantıları ortaya çıkarmak için herhangi bir akım adını tıklatın .

Pek iyi değil dürüst olmak gerekirse , konularda bir dizi vardır . ÖncelikleBirleşik Krallıkzaman tüm bir PC üzerinde olmalı , ve bu bilgisayar ile herhangi bir teknik sorun varsa bunu düzeltmek için dönene kadar sıkışmış olacak . Birleşik Krallık indirme hızı iyi olabilir İkincisi ve daha önemlisi,upload hızı tutarlı TV izleme izin yavaş uzak olduğunu göreceksiniz . Sportsradio 94WIP CBS Radio , CBS Corp bölünme veülkeninen büyük ağ ait istasyon gruplarından biri parçasıdır .

Birim iletebilir ne kadar benim ilk test oldukça basit . Ben Avrupa'da yaşıyorum çünkü ben sadeceAC prizinden oldu1/8 " stereo ses kablosu kullanarakFM vericisi ile bir CD çalar bağlı veverici için bölgemdeki . Gücü kullanılmayan bir FM frekansı seçilir . Şimdi, biz kullanın hatta sayılı frekansları yüzden benim FM radyo alıcısı 104.6 MHz seçilmiş .FM Verici üzerindeaynı frekansı kurduktan sonra , benuzak tarafında benim evinoturma odasında benim radyodases güçlü ve net almayı başardı benim arka ( yaklaşık 120 metre uzaklıkta ) .

Daha fazla reklam ek ve üzerindeaynı 25 şarkı işitme ve müzik daha konuşurken bıktınız mı? En sanayileşmiş örgütleri unutmuş uzun tarafından sahip olduğu80 90 2000'ler dün ve bugün büyük rock müzik mi arıyorsunuz? Henüz daha önce hiç duymadım müzik yanı sıra büyük rock müzik dinlemek ister misiniz? Ne 20 yaşın altında iseniz ? Büyük olasılıkla sizin i - pod veya diğer taşınabilir ses aygıtı üzerinde " radyo " dinleme olabilir gibi de ,' Net akışları fantastik olduğunu düşünüyorum ama ederim -dosyaları indirdikten sonra .

Eğer mobil iseniz, aynı zamanda Apple ve Android hem de mobil ürünler için kullanılabilirTuneIn radyo uygulaması , üzerinde WPTS dinleyebilirsiniz . Web sitemizden akarsu sorun yaşıyorsanız nedense , ayrıca kendi sitesinden doğrudan akışıTuneIn yukarıdaki bağlantıyı tıklayabilirsiniz. Bir yoluistasyonuna hediye şarkıları etmektir . Earthday Radyo hediye bir şarkı için , bizim Amazon dilek listesini görmek için tıklayın Eğer katkıda bulunmak istediğinizşarkının üzerine tıklayınız ve bir hediye olarak Şarkısı ver seçeneğini seçin. Melodi - onlinesayfanınsağ listelenenoyuncuların birini kullanarak yapabilirsiniz . Tüm ücretsiz olarak indirebilirsiniz .

Iyi bir online radyo çalar veya istasyonu almak için bir çok yolu dinleme en çok ilgi ne tarz müzik bilmektir . Bu belli başlı müzik stillerine geldiğinde bazı radyo istasyonları diğerlerinden daha büyük bir şarkı seçimini sahip olduğu bir gerçektir . Online radyo dinlemek için arayışında yardımcı olacak başka büyük faktör Senbilgisayarın işlemci kullanımı olduğunda , bazı radyo istasyonları ve özellikleri, evde çok iyi çalışacak bulabilirsiniz sizin online radyo dinlemek hangiçevrenin farkında olmak için iş ya da tam tersi ise çok daha düşüktür .

Çoğu bilgisayar zaten bilgisayarınız aracılığıyla gelmek için radyo akışı sağlayacak yazılım ile birlikte gelir ve herhangi bir kişi de onların dinleme deneyiminizi geliştirmek için erişebilirsiniz ücretsiz indirme gibi mevcut diğer yazılım seçimler vardır . Düşük, orta ve yüksek maliyetli yazılım aynı zamanda çalınabilir uzantıları daha geniş bir dizi olarak , ek özellikler ile satın alınabilir , ve hatta gösterileri kaydetmek ve daha sonra kolayca uzantıları oynadı uzantıları dönüştürebilirsiniz . Netscape veya başka bir tarayıcı kullanıyorsanız , size RealNetworks'ünRealPlayer almak gerekir ve Microsoft tarafındanNetShow oyuncu makinenizde yüklü .

Sonraki , bir güç kaynağına yeni FM verici kanca ve daha sonrabilgisayara . Bu herhangi bir sorun sadece durumdaüreticinin talimatlarına üzerine gitmek için zarar verebilir . FM verici kaynakları farklı bir dizi tarafından desteklenmektedir. Tümmodeline bağlıdır . Bazı piller , bilgisayar USB portu ya da AC güç ama ne olursa olsunmodeli ile çalışan , gerekli tüm bağlantı kabloları ile gelmelidir . Bir kullanıcı fare basit bir tıklama ya da basit ra mümkün değildir tuş takımı üzerinde bir düğme ile dil , yerleri ve kategorilerine göre bir program seçebilirsiniz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder